Mi az angolozz.hu?

Egy nyelvoktató portál, ahol önállóan (vagy opcionálisan tanári segítséggel) lehet tanulni angolul az interneten keresztül.

Ki a célközönsége a portálnak?

Teljesen kezdőtől középfokú nyelvvizsgára illetve angol érettségire készülő nyelvtanulóig bezárólag bárki, aki nem ellenzi az online tanulást. Mérsékelt árainkkal azok számára is elérhetővé szeretnénk tenni az angol nyelvtanulást, akik az egyéb nyelvtanulási formákat nem engedhetik meg maguknak anyagilag.

Miben különbözik más, hasonló nyelvoktató honlapoktól?

A legfontosabb különbség az, hogy nálunk minden elméleti tananyag ingyenes, csak a gyakorlati anyagokért kell fizetni. (A legtöbb termékünk azonban bizonyos korlátozások mellett ingyenesen is használható.)

A nyelvtudásuk mely területeit tudják fejleszteni a honlap látogatói?

Mindegyiket. Egyedül a beszédkészség az, amelynek csak a passzív összetevőit tudjuk fejleszteni a tananyagaink írásos jellege miatt. (Tanári beszélgetős órákat is kínálunk igény szerint ennek a hiányosságnak az áthidalására.)

Milyen segítséget vehet igénybe az, aki nem szeretne vagy nem tud hatékonyan tanulni önállóan?

Minden termékünk mellé lehet extra szolgáltatásként online nyelvtanári segítséget kérni, így minden felmerülő nyelvi kérdésre gyors és személyre szabott választ kap az előfizető. (A technikai segítségnyújtás az ingyenes licencek mellé is jár.)

Mennyire hatékony az online nyelvtanulás, pláne önállóan?

A tananyag elsajátítása, elmélyítése a gyakorláson múlik. Az online gyakorlás a papíralapú nyelvtanulásnál lényegesen hatékonyabb, mert sokkal összetettebb és interaktív. Az önálló tanulásnak pedig az az előnye, hogy saját tempóban lehet haladni, így nem kell senki máshoz alkalmazkodni.

Kinek érdemes előfizetnie a portál valamely termékére vagy szolgáltatására?

Aki úgy érzi, hogy tanári felügyelet és/vagy segítség nélkül nem tud jól illetve hatékonyan haladni a tanulással, valamint akinek nem elegendő az ingyenesen elérhető anyagmennyiség és online szolgáltatás, annak érdemes elgondolkodnia a számára ideális termék megvásárlásán, különösen az akciós időszakokban.

Mennyire kedvező az angolozz.hu online termékeinek árfekvése?

Már listaáron is igen kedvező, a piac alacsonyabb szegmensébe tartozó árazással kínáljuk termékeinket. Akciós ajánlataink pedig még ennél is kedvezőbbek: akár több száz órányi tanulási lehetőséget kínálunk egy átlagos nyelvtanfolyam sok tízezres díjának töredékéért.

Milyen technikai feltételek szükségesek a honlap használatához?

A honlap eléréséhez szükség van egy internetböngészésre alkalmas eszközre - legyen az számítógép, táblagép, okostelefon vagy akár egy okostévé -, valamint internet elérésre. (Maga a honlap csak minimális adatforgalmat generál, tehát mobilnetről is bátran használható.) Ezen felül a hangos szövegek meghallgatásához hangszóró vagy fülhallgató szükséges.