Általános tudnivalók

Szeretnéd megtudni, hogyan működik honlapunk, és hogy mindezt hogyan tudod a nyelvtanulásod szolgálatába állítani? Ebben a szekcióban mindent részletesen leírtunk számodra.

Gyakori kérdések

Ha nincs időd elmélyedni az olvasásban, vess egy pillantást listánkra, amelyben a leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg, amelyek általában felmerülnek nyelvoktató portálunk használata és működése kapcsán.

Nyelvvizsga információk

Nyelvvizsgára készülsz a közelebbi vagy távolabbi jövőben? Összegyűjtöttük számodra azokat az információkat, amelyek alapján el tudod dönteni, hol és milyen szinten érdemes nyelvvizsgát tenned.

Hasznos linkek

Bármennyire szeretnénk, honlapunkon (még) nem érhető el minden anyag, amely a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges, ezért mutatunk más oldalakat, amelyek segítségedre lehetnek a tanulásban.

ÁSZF

Itt találod honlapunk használatának Általános Szerződési Feltételeit. Igyekeztünk a lehető legérthetőbben megfogalmazni ezeket a feltételeket, kerülve a felesleges jogi nyelvezetet.

Működési leírások

Nyelvoktató portálunk működését igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni, mégis több olyan pont is van, amely magyarázatot igényel műszaki értelemben. Ezeknek a leírásait találod meg itt.

Cikkek

Számos cikkünk és írásunk szól az angol nyelvtanulásról, amelyeket itt találsz meg. Elméleti fejtegetéseket és gyakorlati tanácsokat egyaránt találsz ezek között. Olvasásra fel! :)

Podcast

Közös podcast-et indítottunk az onlineangoltanar.hu tulajdonosával, amelynek célja hiteles, szakmai betekintést nyújtani az angol nyelvtanulás rejtelmeibe, valamint gyakorlati segítséget nyújtani hozzá.