angoloktatás.hu

Angoltanárt keresel?

A legjobb helyen jársz!

Bármilyen jellegű (vagy szintű) segítségre van szükséged az angol nyelv tanulásában, biztosan a segítségedre tudok lenni. Ismerkedj meg velem az alábbiakban!

Rólam


Molnár Bertalan vagyok, diplomás angol nyelvtanár, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosa és vezető fejlesztője.
Azon szerencsések közé tartozom, akik azzal foglalkozhatnak az életben, amit igazán szeretnek is csinálni: az angol nyelvoktatás a szenvedélyem és a hivatásom is egyben.
Immáron 23 éve segítek másoknak az angoltanulásban. Elsősorban egyéni, személyre szabott nyelvórákat tartok, bár több nyelviskolában is megfordultam, és céges kihelyezett tanfolyamokat is tartottam szép számmal. 2001 óta főállásban tanítok angolt, és ezen időszak alatt komoly felnőttoktatási rutinra tettem szert. Specialitásom a mások szerint rossz nyelvtanulási képességű tanulók oktatása, akik velem mégis jól tudnak fejlődni.
Az elmúlt bő két évtizedben dolgoztam tolmácsként, szakfordítóként, az angol üzleti nyelvet mindennapi szinten használó kereskedelmi vezetőként, valamint PR és marketing vonalon is a nyelvoktatás mellett, de mindig is az angoloktatás volt az igazi szakterületem.
2006 óta vezetőtanárként és vizsgáztatóként is közreműködtem különféle, elsősorban vállalati nyelvtanfolyamok szervezésében és lebonyolításában. Vezetőtanárként a tanfolyamok tanmenetének összeállítása illetve állandó fejlesztése és javítása mellett az új tanulók szintfelmérése is a feladataim közé tartozott (amely az írásbeli és szóbeli szintfelmérő feladatsorok elkészítését is magában foglalta), továbbá egy ismert, alfa állapotban történő nyelvoktatással foglalkozó nyelviskolának dolgoztam tananyag-fejlesztőként és nyelvi lektorként.
2012-ben indítottam el a nyelvoktató portálomat, amely mára havi több tízezres látogatottsággal büszkélkedhet. Az indulás óta tekintélyes mennyiségű tananyagot gyártottam az oldalra, többek között számos e-könyvet írtam és publikáltam, amelyek között van olyan, amit már több mint 10 ezer alkalommal töltöttek le.

Módszer


"...minden tanárnak van saját módszere, amely nem más, mint többnyire bizonyítatlan meggyőződések csakis őrá jellemző halmaza."

(Bárdos Jenő)

Bár vannak saját határozott elképzeléseim arról, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban tanulni egy idegen nyelvet (ezeket meghallgathatod Kovács Áron kollégámmal közösen készített podcast adásainkban), egyrészt senkire nem szeretnék semmit ráerőltetni, másrészt pedig minden nyelvtanuló különböző, tehát messzemenőkig figyelembe veszem az egyéni igényeket, ugyanis nem létezik univerzális, mindenki számára ugyanolyan hatékony módszer a nyelvtanulásra.
Ennek jegyében - hacsak nem vagy teljesen kezdő - a közös munkát minden esetben egy alapos szintfelméréssel (írásban és szóban egyaránt), illetve az igények felmérésével kezdjük, majd közösen kidolgozunk egy tervet az együttműködésünkre. Ez a terv természetesen a későbbiekben bármikor módosítható igény szerint.
A nálam folyó oktatás fontos jellemzője, hogy alapvetően nem kurzuskönyvből (iskolai tankönyvből) tanítok, hanem saját tanmenet szerint, illetve speciálisan a te igényeid szerint összeválogatott anyagokból, és ebbe a folyamatba bele tudjuk vonni a nyelvoktató portálom elméleti, illetve gyakorlati jellegű online anyagait is. Természetesen arra is van lehetőség, hogy valamilyen általad preferált tankönyvből tanuljunk, ha azt szeretnéd. (Ez legfeljebb a feldolgozott témakörök sorrendjét befolyásolja, a közös munkánk színvonalát egyáltalán nem.)

Mit vállalok


Elsősorban online tudok segíteni neked az angol nyelv tanulásában, de különleges esetben (egyedi megállapodással) kihelyezett, élő nyelvórákat is tudok tartani Budapesten belül, akár egyénileg, akár csoportosan.
Nyelvoktatói tevékenységeim széles kört ölelnek fel: vállalok...
• szintfelmérést,
• tanácsadást,
• konzultációt,
• korrepetálást,
• szaknyelvi* oktatást,
• beszédfejlesztő órákat,
• angol nyelvvizsga felkészítést bármilyen szinten, bármelyik vizsgára,
• angol nyelvű érettségire való felkészítést közép- vagy emelt szinten,
• egyetemi angol nyelvi alapvizsga felkészítést,
• anglisztika államvizsga felkészítést, valamint
• nyelvi lektorálást angolul és magyarul egyaránt.
* Ezekben a szaknyelvekben van jártasságom (de bármilyen egyéb szaknyelvet is tudok tanítani): üzleti ("Business English"), műszaki (elektronikai), informatikai, katonai, rendészeti, egészségügyi, valamint olajipari.

Időpontok


Hétfőtől péntekig reggel 8 és este 8 között, illetve szombat délelőttönként (reggel 8 és dél között) vállalok elsősorban 45 vagy 60 perces foglalkozásokat.
Szívesen tájékoztatlak az aktuális szabad időpontjaimról, ha felveszed velem a kapcsolatot.

Árak


Az angolóráim díjazása alapvetően a nyelvi szintnek és a foglalkozás hosszának a függvénye, illetve az alap díjakból jelentős kedvezményeket is tudok adni bizonyos feltételek teljesülése esetén (lásd lejjebb). Az itt látható óradíjak alanyi adómentes (AAM) összegek.
Íme az egyéni online óradíjaim:

B2 (középfokú) szintig

45 perc: 6 000 Ft (max. kedvezménnyel: 4 800 Ft)
60 perc: 8 000 Ft (max. kedvezménnyel: 6 400 Ft)

B2 szint felett / szaknyelv esetén

45 perc: 7 500 Ft (max. kedvezménnyel: 6 000 Ft)
60 perc: 10 000 Ft (max. kedvezménnyel: 8 000 Ft)

Kedvezmények

• legalább 5 alkalomra szóló bérlet előre kifizetve: 5% kedvezmény
• heti egynél több foglalkozás: 5% kedvezmény
• dátumra pontosan lefixált időpontok lemondási lehetőség nélkül: 10% kedvezmény
A fenti kedvezmények összevonhatók, tehát akár 20% kedvezményt is kaphatsz az alap óradíjakból.
Ha csoportos tanfolyamra, illetve nem online oktatásra szeretnél ajánlatot kérni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az ezen a weboldalon található elérhetőségeim bármelyikén!

Ingyenes extra szolgáltatások

• Amíg a diákom vagy, a nyelvoktató portálom bármely fizetős termékét ingyen használhatod (akár sok tízezer forint értékben), az együttműködésünk végeztével pedig a birtokodban maradnak az addig a rendelkezésedre bocsájtott fizetős online tartalmak.
• Az együttműködésünk ideje alatt bármikor kérhetsz online nyelvi segítséget az órákon kívül is, akár a közösen vett tananyaggal kapcsolatosan, akár attól függetlenül is. (Szívesen átolvasok például egy általad írt angol nyelvű e-mailt a biztonság kedvéért, mielőtt elküldenéd azt a címzettnek.)

Feltételek


• Katás egyéni vállalkozó vagyok, ezért számlát csak magánszemély nevére, valamint magyarországi számlázási címre áll módomban kiállítani.
• A foglalkozásokat online tartom, elsősorban Skype-on, Facebook Messenger-en vagy Discord-on keresztül, de igény szerint más online csatornán keresztül vagy akár telefonon is meg tudom tartani. (Az utóbbi esetben neked kell felhívnod engem.)
• Az online órán nem használunk kamerát, csak hangkapcsolat van.
• Az óradíjak a felkészülésedhez szükséges minden általam biztosított tananyagot tartalmaznak.
• Ha kedvezményes óradíjjal kezdesz nálam tanulni, de később megváltozik az óraszám vagy a fizetési mód, akkor adott esetben a kedvezmény is elveszik, és magasabbra válthat az óradíjad.
• Évente legfeljebb egyszer, januárban szoktam óradíjat emelni.
• Az egyesével fizetett foglalkozásokat nem szükséges előre kifizetni. Az utólagos fizetés határideje 24 óra (a megtartott foglalkozás végétől számítva). Bérlet esetén a teljes díjat előre, legkésőbb az első megtartott foglalkozást követő 24 órán belül kell kifizetni. (Bérletet csak akkor tudsz vásárolni, ha már volt megtartott óránk. Az első normál tanóra előtt nem kérek senkitől pénzt.)
• Nincs próba óra, tehát az első tanórát is ki kell fizetni (kivéve, ha nem voltál elégedett vele), de ha szeretnéd, akkor egy kb. 30 perces online foglalkozás keretében élőszóban is meg tudjuk beszélni az együttműködésünk sarkalatos pontjait, mielőtt belevágunk a közös munkába. Ez az online orientációs beszélgetés természetesen ingyenes, és általában egy szóbeli szintfelmérés is belefér.
• Igény esetén jelenléti (offline) órát is tudok tartani, de csak az általad biztosított helyszínen. Ez a fent látható óradíjon felül kiszállási költséggel is jár, amelyre a konkrétumok függvényében tudok egyedileg árajánlatot adni.
• Az órákat banki utalás formájában tudod kifizetni.
• A számlát elektronikus úton juttatom el hozzád.

Óralemondási szabályok

• Ha az esedékességet megelőző 24 órán belül mondod le az időpontodat, akkor az megtartott foglalkozásnak minősül, és a teljes óradíjat ki kell fizetned utána. Ez alól egyedül a hirtelen fellépő betegség jelent kivételt (legfeljebb havi egy alkalommal), illetve, ha még ugyanazon a héten tudjuk pótolni az órát.
• Ha nem jelensz meg a (virtuális) tanórán a megbeszélt időpontban, és nem is mondod le sehogyan (tehát késedelmesen sem), akkor az szintén megtartott foglalkozásnak minősül, és a teljes óradíjat ki kell fizetned utána (akármilyen okból történik ez).
• Dátumra pontosan előre lefixált időpontok esetén (lásd előfizetési kedvezmények) nincs óralemondási vagy módosítási lehetőség semmilyen indokkal.
• Ha esetleg én kényszerülök lemondani egy foglalkozást, akkor azt természetesen nem kell kifizetned, és - lehetőség szerint - mihamarabb pótoljuk azt az órát.
• Ha már volt megtartott óránk (tehát meggyőződhettél arról, hogy milyen színvonalú oktatást tudsz igénybe venni részemről), és azt követően bérletet vásároltál, akkor utólagosan már nem mondhatod le az előre kifizetett, de még le nem járt tanórákat. (Időpontokat tudunk még ebben az esetben módosítani, ha nem olyan bérletet vásároltál, amelyben előre, dátumra pontosan lefixáltuk a tanórákat, illetve át is ruházhatod őket másra.)

Kapcsolat


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, illetve ha bármilyen kérdésed merült fel, amire nem találtál választ a fentiekben, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim valamelyikén! Várom jelentkezésedet!
• telefon: +36 20 490 5141
• e-mail: angolozz.hu@gmail.com
• Skype: angolozz.hu
• Facebook: Molnár Bertalan

angoloktatás.hu © 2024.

powered by w3.css