Kiadványaink megjelenésük sorrendjében

1. Alapozó tanfolyam jegyzet

Ez a kiadványunk alapvetően egy nyelvtani összefoglaló, amely a legfontosabb nyelvtani szabályszerűségeket részletezi kezdő szinten. Az anyagban logikus sorrendben, egymásra épülve találhatók meg a nyelvtani témakörök. Kis lépésekben, rendszerbe foglalva segít megismerkedni az angol nyelv(tan) legfontosabb alapvetéseivel és szerkezeteivel.
Ugrás a jegyzethez

+  +  +

2. Tanulj sikeresebben angolul

Ebben az e-könyvünkben összegyűjtöttük azokat a tipikus hibákat, amelyeket a nyelvtanulók többsége elkövet, és amelyek következtében sokan sikertelennek érzik magukat, illetve az indokoltnál nehezebben, lassabban haladnak a nyelvtanulással.
Letöltés

+  +  +

3. Az angol igeidőkről érthetően

E kiadványunk segít megérteni az angol igeidők rendszerét, és mind a 12 igeidőt részletesen, alapos és érthető magyar nyelvű magyarázatokkal, valamint kétnyelvű példamondatokon keresztül mutatja be.
Letöltés

+  +  +

4. Alapozó tanfolyam PLUSZ

Ez az e-könyv az Alapozó tanfolyam jegyzet nevű kiadványunk folytatása. Megismerkedhetsz benne az angol múlt időkkel, a jövő idők nagyobb részével, több módbeli segédigével, továbbá összetett mondatokkal, a feltételes módot is beleértve, valamint egyéb alapvető mondat- és szószerkezetekkel.
Ugrás a jegyzethez