Előfizetési akciónk keretében az év végéig (2022. december 31. éjfélig) nyelvtanári távsegítség szolgáltatásunk, valamint online termékcsomagjaink örökös és korlátlan, továbbá másokkal is megosztható licence akár 58% kedvezménnyel vásárolható meg.

A korábbi évek gyakorlatával szemben most nem egyetlen csomagban kínáljuk az összes termékünket, hanem három csomagot állítottunk össze különböző árfekvésben, továbbá három időtartamban választható az online tanári távsegítség is. A csomagokra és az online távsegítségre egyaránt igaz, hogy a drágább csomag nagyobb kedvezményt tartalmaz.
Ezzel párhuzamosan újra elindítjuk a nyári előfizetési akció során népszerűnek és sikeresnek bizonyult nyereményjátékunkat, amelynek keretében - az előfizetés összegétől függően - akár Apple iPad-et is lehet nyerni.

Lássuk a kínálatot!

Kedvezményes online termékcsomagok

» csomagok részletes tartalma

1. csomag

200+ óra gyakorlási lehetőség
4 db megosztható licenc

38% kedvezménnyel*

5 000 Ft

csak 25 Ft / óra

2. csomag

360+ óra gyakorlási lehetőség
8 db megosztható licenc

47% kedvezménnyel*

10 000 Ft

csak 28 Ft / óra

3. csomag

600+ óra gyakorlási lehetőség
13 db megosztható licenc

58% kedvezménnyel*

15 000 Ft

csak 25 Ft / óra

+

1 hónap online távsegítség AJÁNDÉKBA

Kedvezményes online távsegítség

» online távsegítség leírása

3 hónap

33% kedvezménnyel*

10 000 Ft

+

1 x 30 perc online angolóra AJÁNDÉKBA

6 hónap

38% kedvezménnyel*

15 000 Ft

+

2 x 30 perc online angolóra AJÁNDÉKBA

1 év

58% kedvezménnyel*

20 000 Ft

+

3 x 30 perc online angolóra AJÁNDÉKBA

*A kedvezményes árak a 2022. január 1. óta változatlan listaárakhoz viszonyítva értendők.

És ez még nem minden!

Licenc-megosztási lehetőség

Az előfizetett csomagod online anyagait akár 4-13 személy között meg tudod osztani (magadat is beleértve), ha nem szeretnéd az összes leckét ill. gyakorlási lehetőséget egyedül használni.

Részletfizetési lehetőség

A részletfizetés úgy működik, hogy kifizeted a kiválasztott csomag fele előfizetési díját, majd 2023. március 31-ig a fennmaradó összeget is. A befizetés után azonnal korlátlanul hozzá fogsz férni minden tananyaghoz. Csak a 2. és 3. termékcsomag esetében van ilyen lehetőség!

Licenc upgrade lehetőség

Ha korábban már fizettél elő nálunk bármire, és most szeretnéd megvásárolni valamelyik akciós csomagunkat, akkor a korábbi előfizetése(i)d összegét kedvezményként levonjuk a most fizetendő végösszegből, és csak a különbözetet kell kifizetned.

Duplázó akció

Ha egyszerre két vagy több termékcsomagot vásárolsz meg, akkor az olcsóbbik - ugyanolyan teljes értékű - csomago(ka)t fél áron kapod meg. (Ha pl. egy 1-es és egy 2-es csomagot vásárolsz egyszerre, akkor az 1-es csak 2 500 Ft-ba kerül. Ha mondjuk két 3-ast, akkor az egyik csak 7 500 Ft.)

Miért érdemes megvásárolni?

• Az előfizetési csomagjainkba foglalt angol gyakorlati tananyagokkal óránként 25-28 Ft-ért tudsz angolozni, ami kiemelkedően alacsony összeg, bármilyen fizetős angol nyelvoktató termékhez vagy szolgáltatáshoz viszonyítod azt.
Nincs havidíj, sem apróbetűs plusz költségek, az akció keretében megvásárolt licencek pedig soha nem évülnek el, tehát örökös elérést kapsz a termékeinkhez. Sőt, amikor a csomagok a jövőben bővülnek, az új tananyagokat ingyenesen megkapod.
• Akkor is jó befektetés komplett csomagot vásárolnod, ha te magad nem tudod (még) az összes tananyagot kihasználni. Ha kezdő vagy, akkor akár évekkel később is jó hasznát fogod venni a haladó anyagoknak. Ha haladó vagy, akkor pedig el is ajándékozhatod a számodra nem szükséges licenceket családtagjaidnak vagy barátaidnak.
• A 3. termékcsomaghoz járó 1 hónap időtartamú (és azon belül korlátlan mértékű) online tanári távsegítség egy teljes értékű szolgáltatás, ami máskülönben havidíjas előfizetés formájában érhető el nálunk. Ennek keretében egy hónapon keresztül akármennyi nyelvi jellegű kérdést feltehetsz nekünk, mindre fogunk válaszolni.
• Januártól emelkedni fognak az áraink, ezért érdemes még idén vásárolnod, ha amúgy is tervezed. (Így is hozzá fogsz jutni a később megjelenő, kiegészítő anyagainkhoz, hiszen a csomagok bővülése esetén ingyenesen megkapják előfizetőink az új leckéket.)

Gyakori kérdések

• Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (Több mint 10 éve működik a honlapunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat és fejlesztéseket is.
• Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még az e-mail címedet sem kell megadnod. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
• Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
• A feltüntetett összegek havonta értendők vagy csak egyszer fizetendők?
Az előfizetési díj egy egyszeri díj. Nem kell további díjakat fizetni (sem havonta, sem egyéb rendszerességgel).
• Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. Bármikor fizethetsz elő online tanári segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
• Milyen formában lehet előfizetni erre a csomagra?
Banki utalással vagy PayPal fiókon keresztül tudsz előfizetni rá. (Bankkártyával direktben nem, tehát mi nem fogjuk elkérni a bankkártya adataidat.)
• Mit jelent az "ingyenes és korlátlan" online tanári segítség?
A távsegítség érvényességi ideje alatt korlátlan mennyiségben tehetsz fel nekünk nyelvi kérdéseket az előfizetés anyagai (elsősorban a gyakorlatok kérdései illetve azok megoldásai) kapcsán. Ezekre a kérdésekre - hétköznapokon - jellemzően pár órán belül válaszolunk. Így tehát gyakorlatilag folyamatos tanári felügyelet és segítség mellett tudod feldolgozni a tananyagot.

Helyezzük perspektívába mindezt!

Egy nyelviskolában vagy egy magántanárnál egy 600 órás nyelvtanfolyam akkor is legalább 600-900 ezer Ft-ba kerül, ha csak 200 tanórával számolunk, amit ki kell fizetni, míg a fennmaradó 400 óra az egyéni, otthoni (és ezért ingyenes) felkészülésre kell.
Ezzel szemben mi mindössze 3-4 magán angolóra áráért kínálunk ugyanennyi angolozási lehetőséget. (És ebbe az elméleti anyagokat nem is számoltuk bele, hiszen azok ingyenesen elérhetők a portálon.)

Angolozz bármilyen felületen!

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod böngészni, így az okostelefonodon vagy táblagépeden is, nem csak asztali számítógépen vagy laptopon. Ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
B. Margit írta:
"Azt hittem, a reklám túlzó, de kellemesen kellett csalódnom. Valóban hatalmas mennyiségű az anyag, és jó minőségű, nem az a fajta, amit ingyenes web oldalakon lehet találni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
K. Enikő írta:
"Már egy ideje használtam a Tesztbankot mikor megláttam ezt az akciót, így már jól ismertem az oldalt, és lecsaptam az ajánlatra. Szerintem évek alatt fogom végig vinni ezt a rengeteg leckét. (-:"
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."
N. Levente írta:
"Annyi anyag van, hogy a bőség zavarában sokszor nem tudom, mibe kezdjek éppen bele. Szerencsére vannak tanmenetek, amik segítenek, hogy milyen sorrendben haladjak."

A nyereményjáték pontos részletei a "Nyereményjátékunk szabályzata" szövegdobozban olvashatók.

10 000 Ft előfizetéstől

• minden 6. előfizető Xiaomi wireless fülhallgatót kap
Esély tárgynyereményre:
1:6
(16,6%)

15 000 Ft előfizetéstől

• minden 5. előfizető Xiaomi wireless fülhallgatót kap
• minden 5. nyertes Huawei táblagépet kap
Esély tárgynyereményre:
1:5
(20%)

20 000 Ft előfizetéstől

• minden 4. előfizető Xiaomi wireless fülhallgatót kap
• minden 4. nyertes (Huawei) táblagépet kap
• minden 4. táblagép nyertes Apple iPad 9 táblagépet nyer
Esély tárgynyereményre:
1:4
(25%)