Előfizetési akciónk keretében az év végéig (2023. december 31. éjfélig) nyelvtanári távsegítséget is tartalmazó online tananyag csomagjaink örökös és korlátlan licence akár 67% kedvezménnyel vásárolható meg.

A tavalyi évhez hasonlóan három csomagot állítottunk össze különböző árfekvésben, amelyekhez különböző időtartamú online tanári távsegítség is tartozik. Ezzel párhuzamosan újra elindítjuk népszerű nyereményjátékunkat, amelynek keretében értékes tárgynyereményekhez lehet jutni.

Lássuk a kínálatot!

Kedvezményes online előfizetési csomagok

» csomagok részletes tartalma

1. csomag

400+ óra
gyakorlási lehetőség
5 db
megosztható licenc
1 hónap
online távsegítség

53% kedvezménnyel*
14 990 Ft

2. csomag

500+ óra
gyakorlási lehetőség
6 db
megosztható licenc
3 hónap
online távsegítség

63% kedvezménnyel*
19 990 Ft

3. csomag

600+ óra
gyakorlási lehetőség
7 db
megosztható licenc
6 hónap
online távsegítség

67% kedvezménnyel*
24 990 Ft
+
*A kedvezményes árak a 2023. január 1. óta változatlan listaárakhoz viszonyítva értendők.

És ez még nem minden!

Licenc-megosztási lehetőség

Az előfizetett csomagod online anyagait akár 5-7 személy között meg tudod osztani (magadat is beleértve), ha nem szeretnéd az összes leckét ill. gyakorlási lehetőséget egyedül használni.

Részletfizetési lehetőség

A részletfizetés úgy működik, hogy kifizeted a kiválasztott csomag fele előfizetési díját, majd 2024. március 31-ig a fennmaradó összeget is. A befizetés után azonnal korlátlanul hozzá fogsz férni minden tananyaghoz. Csak a 2. és 3. termékcsomag esetében van ilyen lehetőség!

Licenc upgrade lehetőség

Ha korábban már fizettél elő nálunk bármire, és most szeretnéd megvásárolni valamelyik akciós csomagunkat, akkor a korábbi előfizetése(i)d összegét kedvezményként levonjuk a most fizetendő végösszegből, és csak a különbözetet kell kifizetned.

Duplázó akció

Ha egyszerre két vagy több termékcsomagot vásárolsz meg, akkor az olcsóbbik - ugyanolyan teljes értékű - csomago(ka)t fél áron kapod meg. (Ha pl. egy 1-es és egy 2-es csomagot vásárolsz egyszerre, akkor az 1-es csak 7 495 Ft-ba kerül. Ha mondjuk két 3-ast, akkor az egyik csak 12 495 Ft.)

Miért érdemes (most) előfizetni?

• Az előfizetési csomagjainkba foglalt gyakorlati tananyagokkal kiemelkedően kedvező árfekvésben tudsz angolozni, bármilyen fizetős nyelvoktató termékhez vagy szolgáltatáshoz viszonyítod azt, hiszen mindössze néhány angolóra áráért több száz órányi gyakorlási lehetőséghez jutsz.
Nincs havidíj, sem apróbetűs plusz költségek, az akció keretében megvásárolt licencek pedig soha nem évülnek el, tehát örökös elérést kapsz a termékeinkhez. Sőt, amikor a csomagok a jövőben bővülnek, az új tananyagokat ingyenesen megkapod.
• Akkor is jó befektetés komplett csomagot vásárolnod, ha te magad nem tudod (még) az összes tananyagot kihasználni. Ha kezdő vagy, akkor akár évekkel később is jó hasznát fogod venni a haladó anyagoknak. Ha haladó vagy, akkor pedig el is ajándékozhatod a számodra nem szükséges licenceket családtagjaidnak vagy barátaidnak.
• A csomaghoz járó (korlátlan mértékű) online tanári távsegítség keretében a csomagnak megfelelő időtartamon (1-6 hónap) belül akármennyi kérdést feltehetsz nekünk általában az angol nyelvvel, illetve a megvásárolt előfizetési csomagodban foglalt tananyagokkal vagy gyakorlatokkal kapcsolatban, mindre fogunk válaszolni.
• Januártól emelkedni fognak az áraink, ezért érdemes még idén vásárolnod, ha amúgy is tervezed. (Így is hozzá fogsz jutni a később megjelenő, kiegészítő anyagainkhoz, hiszen a csomagok bővülése esetén ingyenesen megkapják előfizetőink az új leckéket.)

Gyakori kérdések

• Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (Több mint 12 éve működik a honlapunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat és fejlesztéseket is.
• Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még az e-mail címedet sem kell megadnod. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
• Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
• A feltüntetett összegek havonta értendők vagy csak egyszer fizetendők?
Az előfizetési díj egy egyszeri díj. Nem kell további díjakat fizetni (sem havonta, sem egyéb rendszerességgel).
• Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. Bármikor fizethetsz elő online tanári segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
• Milyen formában lehet előfizetni erre a csomagra?
Banki utalással vagy PayPal fiókon keresztül tudsz előfizetni rá. (Bankkártyával direktben nem, tehát mi nem fogjuk elkérni a bankkártya adataidat.)
• Mit jelent az "ingyenes és korlátlan" online tanári segítség?
A távsegítség érvényességi ideje alatt korlátlan mennyiségben tehetsz fel nekünk nyelvi kérdéseket az előfizetés anyagai (elsősorban a gyakorlatok kérdései illetve azok megoldásai) kapcsán. Ezekre a kérdésekre - hétköznapokon - jellemzően pár órán belül válaszolunk. Így tehát gyakorlatilag folyamatos tanári felügyelet és segítség mellett tudod feldolgozni a tananyagot.
• Mikortól lehet igénybe venni a távsegítséget? Rögtön az előfizetéstől kezdődően él?
A távsegítséget nem muszáj rögtön az előfizetés napjától számítva igénybe venned. Ha kéred, az előfizetéstől számított 6 hónapon belül bármikor elkezdheted igénybe venni. Fontos ugyanakkor, hogy a már megkezdett távsegítség szolgáltatást nem lehet szüneteltetni.

Helyezzük perspektívába mindezt!

Egy nyelviskolában vagy magántanárnál egy 600 órányi nyelvtanfolyam akkor is legalább 450-900 ezer Ft-ba kerül, ha csak 200 tanórával számolunk, amit ki kell fizetni, míg a fennmaradó 400 óra az egyéni, otthoni (és ezért ingyenes) felkészülésre kell.
Ezzel szemben mi mindössze 3-4 magán angolóra áráért kínálunk ugyanennyi angolozási lehetőséget. (És ebbe az elméleti anyagokat nem is számoltuk bele, hiszen azok ingyenesen elérhetők a portálon!)

Angolozz bármilyen felületen!

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod böngészni, így az okostelefonodon vagy táblagépeden is, nem csak asztali számítógépen vagy laptopon. Ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
B. Margit írta:
"Azt hittem, a reklám túlzó, de kellemesen kellett csalódnom. Valóban hatalmas mennyiségű az anyag, és jó minőségű, nem az a fajta, amit ingyenes web oldalakon lehet találni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
K. Enikő írta:
"Már egy ideje használtam a Tesztbankot mikor megláttam ezt az akciót, így már jól ismertem az oldalt, és lecsaptam az ajánlatra. Szerintem évek alatt fogom végig vinni ezt a rengeteg leckét. (-:"
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."
N. Levente írta:
"Annyi anyag van, hogy a bőség zavarában sokszor nem tudom, mibe kezdjek éppen bele. Szerencsére vannak tanmenetek, amik segítenek, hogy milyen sorrendben haladjak."

Ééés egy kis extra motiváció! :)

Előfizetési akciónkhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk az akció teljes idejére.
Azok az előfizetőink, akik a nyereményjáték ideje alatt egyben, teljes áron fizetnek elő bármelyik akciós csomagunkra, automatikusan egy promóciós játékban vesznek részt, amelynek keretében vezeték nélküli fülhallgatót, illetve táblagépet nyerhetnek.
A pontos nyerési lehetőségek és a konkrét tárgynyeremények az alábbiak szerint alakulnak:
• Minden ötödik a nyereményjátékban részt vevő előfizetőnk automatikusan nyertesnek számít, és egy Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 vezeték nélküli fülhallgatót kap tárgynyereményként.
• Minden ötödik nyertesünk (tehát minden 25. előfizetőnk) egy Xiaomi RedmiPad Wifi 4GB/128GB táblagépet kap tárgynyereményként (a vezeték nélküli fülhallgató helyett).
A nyerteseket az akció végéig folyamatosan fogjuk kiértesíteni, és a nyereményüket postai úton, egy angolozz.hu promóciós csomag részeként fogják megkapni.

Nyereményjátékunk szabályzata

▼ mutat