Most 50% kedvezménnyel!

A hó végéig (2020. január 31-ig) jelentős, 50 százalékos kedvezménnyel tudod megvásárolni az alábbi online termékeinket egy csomagban, mindössze 10 000 forintért, ami 2-3 magán angolóra ára manapság. Az ajánlat örökös és korlátlan licencet jelent a megvásárolt termékekre, ráadásul a vásárlástól kezdődően 3 hónapig online segítségnyújtás is jár hozzá.

Ezeket a termékeinket kapod meg a csomagban:


A1-A2 csomag
eredeti ár: 10 000 Ft

Kérdések és válaszok csomag
eredeti ár: 5 000 Ft
+

3 hónap
eredeti ár: 5 000 Ft

Mit tartalmaz az előfizetés?

örökös és korlátlan hozzáférés a Privát online tanfolyam nevű termékünk megjelölt csomagjaihoz
• mennyiségi korlátozás nélküli online nyelvi segítség az előfizetéstől számított 3 hónapon keresztül
• jelenleg több mint 280 lecke, 4200 tesztkérdésnyi gyakorlat, közel 2700 szócikk, valamint összesen közel 7 ezer angol példamondat (a gyakorlatok tesztkérdései megoldással, fordítással és angol hanggal értendők, illetve minden angol mondat és szócikk rendelkezik magyar fordítással és angol hanggal)

Nem elég a 3 hónap tanári segítség?

Ha kevésnek érzed a 3 hónap online tanári segítséget, akkor most féláron, plusz 2000 illetve 5500 forintért meghosszabbíthatod 6 hónapra illetve 1 évre az online segítségnyújtás időtartamát. Ezt külön nem is kell jelezned az előfizetéskor, mert látni fogjuk a beérkezett összegből.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit korlátlanul eléred. (8 éve működik az oldalunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat is.
Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. A tanári segítség lejárta után fizethetsz elő további online segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még csak email címet sem kell megadni. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
Korlátozott mértékű a tanári segítség, amit igénybe lehet venni hozzá?
Csak időben korlátozott. Az akciós előfizetéshez járó rendelkezésre állási idő alatt korlátlan mennyiségben és gyakorisággal lehet igénybe venni az online tanári segítséget.