A teljes beszédfejlesztő csomag örökös és korlátlan licence 50% kedvezménnyel

Ebben a csomagunkban az összes (60 db) párbeszédes leckénket megtalálod, valamint hozzájuk kapcsolódóan több mint 3 000 - szókincsfejlesztő modulunkban online gyakorolható és megtanulható - szócikket, továbbá több mint 1 000 tesztkérdésnyi interaktív gyakorlatot is, amelyek segítenek a passzív beszédfejlesztésben illetve gyakorlásban, kezdőtől haladó szintig.

Összesen legalább 100 órányi elfoglaltságot jelent a csomag tananyagainak alapos feldolgozása (ismétlések nélkül).

Párbeszédes leckéinkben meghallgatható angol párbeszédeket találsz, amelyek magyar fordítással is rendelkeznek. A leckék tematikusan épülnek fel, és hétköznapi témákat dolgoznak fel. A legtöbb párbeszéd egy kérdés - egy válasz felépítésű, ám egyes leckékben egy-egy kérdésre több lehetséges válaszlehetőséget is felsoroltunk.

✔ utazáshoz
✔ munkához
✔ vásárláshoz
✔ ismerkedéshez
✔ telefonáláshoz

A gyakorlati leckékben pedig a párbeszédes leckék, illetve a "Kiegészítendő kérdések" című e-könyvünk példamondataival tudsz - többnyire szövegértős jellegű feladatokban - gyakorolni.
• • •

Hogyan működik?

A tanfolyam tananyagait képző minden angol mondat, illetve szócikk meghallgatható az oldalon angolul. Olvasd el a szövegeket úgy, hogy hallgatod is mellé a hanganyagot, majd ismételd el hangosan a hallottakat, több alkalommal is!
A megtanultakról az interaktív online gyakorlatok formájában tudsz számot adni (magadnak), illetve azok segítségével tudod tökéletesre és magabiztosra csiszolni a tudásodat. Ezek a gyakorlatok többször is kitölthetők, ugyanis minden újabb kitöltéskor variálódnak, tehát sosem kapod meg kétszer ugyanazt a kérdéssort pontosan ugyanabban a formában.
• • •

Mit tartalmaz az előfizetés?

1 040
gyakorlati tesztkérdés
3 263
online tanulható szócikk
3 854
párbeszédes példamondat
118
online lecke
100+
órányi gyakorlási lehetőség
24 / 7
technikai segítségnyújtás

A csomag részét képező tananyagokhoz örökös és korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor (a nap 24 órájában) el fogod tudni érni őket a portálon, akárhány alkalommal megnézheted, meghallgathatod, illetve kitöltheted őket, és nem kell soha újra fizetned értük.

Sőt, ha a jövőben bővül a csomag további tananyagokkal (amire jó esély van), akkor azokat ingyenesen megkapod.

Az online leckék teljes listája

▼ mutat
• • •

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
N. Levente írta:
"Annyi anyag van, hogy a bőség zavarában sokszor nem tudom, mibe kezdjek éppen bele. Szerencsére vannak tanmenetek, amik segítenek, hogy milyen sorrendben haladjak."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
O. Gyöngyi írta:
"Bő egy évig használtam az angolozz.hu ingyenes részét, jelenleg a fizetőset is használom már. Nagyon sok oldalt megnéztem korábban de ez volt az, amelyik teljes mértékben megfelel az én logikámnak, rávilágít a hiányosságaimra, nagyon sokat segít a tanulásban, nem mellesleg szinte jelképes az ára."
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."
B. Réka írta:
"Az oldal áttekinthető, sokszínű, a feladatok változatosak, a tanmenetek megkönnyítik a tanulás felépítését. Nem utolsó szempont az sem, hogy az árak rendkívül kedvezőek. A portál vezetője pedig segítőkész, türelmes, korrekt."