Privát online tanfolyam

E termékünk segítségével hatékonyan tudod önállóan (vagy opcionálisan tanári segítség mellett) fejleszteni az angol nyelvtudásodat. Az ingyenes tananyagainkra épülő online leckéink segítenek megérteni, begyakorolni és ezáltal elmélyíteni a tanulnivalókat.

Termékünk számokban

500+
gyakorlati lecke
160+
szókincs lecke
60
párbeszédes lecke
10 300+
tesztkérdés
16 600+
angol szócikk
3 800+
párbeszédes példamondat

Ismertető

Nyelvoktató rendszerünk az angoltudásod közel minden területét eredményesen tudja fejleszteni a nyelvhelyességtől kezdve a szókincsen át a szövegértésig bezárólag. Interaktív leckéink válogatott angol szócikkeket és életszerű példamondatokat tartalmaznak, amelyek mind meghallgathatók angolul, és magyar fordítást is találsz mellettük. Saját fejlesztésű szótanító (SRS) modulunk segítségével pedig gyorsan, hatékonyan és követhetően tudod bővíteni a szókincsedet.
Erre a termékünkre kredit alapon vagy valamilyen csomag formájában tudsz előfizetni. Kredites előfizetés esetén saját magadnak állíthatod össze a tananyagaidat több száz leckényi, teljesen kezdőtől haladó szintig terjedő kínálatunkból.
▼ bővebben

Betekintés

Próbáld ki most!

A fenti gomb megnyomásával azonnal, regisztráció nélkül be tudsz lépni termékünkbe, és ki tudod próbálni nyelvoktató rendszerünket működés közben. A belépés ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A demóban 30 db gyakorlati lecke (600 interaktív tesztkérdés), 3 szókincsfejlesztő lecke (958 szócikk), valamint 6 párbeszédes lecke (320 angol példamondat) található jelenleg, amelyek mindennemű korlátozás nélkül használhatók, amíg be vagy jelentkezve az oldalra. (Kilépéskor az adatok törlődnek.)

Előfizetés

Termékünk különféle konstrukciókban, már 990 Ft-tól előfizethető.
Árak, előfizetés