Állásinterjú tréning

Online tréningünk segítségével hatékonyan tudsz önállóan felkészülni a sikeres angol nyelvű állásinterjúra. Interaktív anyagaink segítségével nem csak a szükséges nyelvtani fordulatokat és a speciális szakkifejezéseket sajátíthatod el, hanem az interjú pszichológiájára is felkészítünk.

Termékünk számokban

8
interjú témakör
26
online lecke
65
interjú kérdés
280
tesztkérdés
600+
angol példamondat
800+
angol szócikk

Ismertető

Tanfolyamunk online leckéiben megismerkedhetsz az angol nyelvű állásinterjúk során elhangzó leggyakoribb párbeszédekkel, írásban és szóban (hanganyag formájában) egyaránt. Online tréningünk ezeket a párbeszédeket dolgozza fel témakörökre bontva, tipikus interjú kérdésen keresztül, amelyekre minta válaszokat is találsz az olvasányokban, majd az interaktív feladatokon keresztül be is tudod gyakorolni a kurzus anyagát.
Lejjebb találod a témakörök és kérdések részletes listáját.
A tréning több mint 800 darab, az interjú témakörbe tartozó szócikket tartalmaz, amelyek különleges, interaktív szókincsfejlesztő modulunk segítségével online gyakorolhatók. Ezen felül pedig a kurzus minden angol példamondata és szócikke meg is hallgatható az oldalon.
Minden témához tartozik egy-egy párbeszédes, szókincsfejlesztő és gyakorlati lecke. A párbeszédes leckékben tipikus állásinterjú párbeszédek (többnyire részletek) olvashatók illetve hallgathatók meg, míg a szókincsfejlesztő leckékben a párbeszédes leckék - szófajra bontott - szavai illetve kifejezései találhatók meg.
Mindkét lecketípus esetén a leckék végén kvíz kérdésekre lehet válaszolni, amelyek eredményét a rendszer eltárolja és kijelzi. A szókincsfejlesztő leckék anyagait ráadásul különleges szókincstanító modulunk segít memorizálni. A gyakorlati leckékben különféle feladatokra kell válaszolni, amelyeket részletesen (magyarázatokkal!) kiértékel a rendszer, és ezeknek az eredményeit is eltárolja.
Rendszerünk minden online tevékenységedet naplózza, amelyet megjelenít számodra, ezáltal visszajelzést szolgáltatva arról, hogy a tanfolyam egészét tekintve hol tartasz a tanulmányaidban.
Ezt a termékünket legalább B1 (alapfok) tudásszinttől ajánljuk, e szint alatt ugyanis előfordulhat, hogy a tanfolyam egyes anyagrészeit nem érted meg, mert túl nehéz nyelvezetűek lehetnek számodra.
Nem vagy biztos a tudásszintedben? Mérd fel ingyenesen, akár most azonnal!

Betekintés

Témakörök és kérdések

Az első leckecsoport mindhárom témaköre, azaz mind a 9 leckéje - funkcióbeli korlátozásokkal, de korlátlan ideig - elérhető az ingyenes regisztrációt követően.

1. leckecsoport (INGYENES!)

1. Bemutatkozás
2. Erősségek és gyengeségek
3. Szakmai tapasztalat
▼ kérdések

2. leckecsoport

4. A céggel, illetve az állással kapcsolatos kérdések
5. Viselkedést vizsgáló kérdések
6. Jövőbeli tervek
▼ kérdések

3. leckecsoport

7. Teljes állásinterjú
8. Kellemetlen kérdések
▼ kérdések

Előfizetés

Termékünk már 1 490 Ft-tól előfizethető, illetve - egy gyors regisztrációt követően - azonnal kipróbálható, és korlátozások mellett ingyenesen is használható.
Kipróbálás Árak, előfizetés
Örökös licenc vásárlása esetén 1 hónapos, azon belül korlátlan online tanári távsegítséget adunk ajándékba az előfizetésed mellé, továbbá ingyenesen lektoráljuk angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet, ha kéred.