Középfokú tesztbank

E termékünket elsősorban az alap- (B1) vagy középfokú (B2) nyelvvizsgára, illetve a közép- vagy emelt szintű angol érettségire való felkészüléshez ajánljuk. Feleletválasztós tesztkérdéseink és az azokhoz kapcsolódó megoldások, fordítások, valamint okos programfunkciók segítségével fel tudod mérni, hogy kellően magas szinten áll-e már a tudásod, majd szükség szerint a megfelelő szintre tudod fejleszteni azt.

Termékünk számokban

23
kérdés kategória
1 000
egyedi tesztkérdés
2 000
angol szócikk
Kevésnek találod az ezer tesztkérdést? (Ami amúgy egyáltalán nem kevés, majd meglátod...) További több mint 2 ezer (!) B2 szintű tesztkérdést adunk ajándékba ezek mellé, ha az örökös licencre fizetsz elő egyösszegben!

Ismertető

Lényegében úgy működik ez az oldal, mintha házi feladatként töltenéd ki a teszteket, majd utána kérdésenként megbeszélnéd a válaszaidat az angoltanároddal, hogy megtudd, miben és miért hibáztál.
A rendszer visszajelzi számodra, hogy mely témakörök okozzák a legnagyobb nehézséget, és azokban a témakörökben lehetőséged nyílik olyan gyakorlást indítani, amelyben csak az oda tartozó kérdéseket kapod meg. Ezen felül a tesztkérdések mindegyikénél részletes magyarázatot, továbbá a legtöbb kérdésnél linket is találsz, amely arra az elméleti tananyagra mutat, amely kategóriába az adott kérdés tartozik, így alaposan fel tudod dolgozni az adott a témakört.
Ha alaposan feldolgozod a Tesztbank összes kérdését, akkor azzal nem csak a nyelvtani tudásodat fejleszted, hanem vele párhuzamosan a szókincsedet, az olvasott és hallott szövegértésedet, valamint a fogalmazási készségedet is, amelyek együttvéve és külön-külön is elengedhetetlenek bármely nyelvvizsga bármely feladatának helyes elvégzéséhez.
Nem vagy biztos a tudásszintedben? Mérd fel ingyenesen, akár most azonnal!

Hogyan működik?

▼ mutat

Betekintés

Miben jobb ez a rendszer, mint egy tesztkönyv?

▼ mutat

Előfizetés

Termékünk már 990 Ft-tól előfizethető, illetve - egy gyors regisztrációt követően - azonnal kipróbálható, és korlátozások mellett ingyenesen is használható.
Kipróbálás Árak, előfizetés
Örökös licenc vásárlása esetén 1 hónapos, azon belül korlátlan online tanári távsegítséget adunk ajándékba az előfizetésed mellé, továbbá a Privát online tanfolyam nevű termékünk több mint 100 db gyakorlati leckéjéhez is kapsz hozzáférést, ami további több mint 2 000 tesztkérdésnyi gyakorlási lehetőséget jelent.

Mit szólnál ahhoz, ha 1 000 (ezer) helyett több mint 10 000 (tízezer) tesztkérdéssel tudnál gyakorolni, mindössze 1 000 (ezer) forinttal többért, mint amennyibe a jelen Tesztbank örökös licence kerül?

Érdekel az ajánlat!