B1 szintig
(60 perc)

1 fő esetén 4 800 Ft
2 fő esetén (összesen) 6 000 Ft
3 vagy több fő esetén (összesen) 7 200 Ft
A B1 szint az alapfokú nyelvvizsgát jelöli. Ebbe a kategóriába tartozik mindenki, aki alapfokú nyelvvizsgának illetve az azzal egyenértékű középszintű nyelvi érettséginek megfelelő szintű képzésben részesül. A csak beszélgetős órák is ebbe a kategóriába esnek.

B2 szintig
(60 perc)

1 fő esetén 5 400 Ft
2 fő esetén (összesen) 6 750 Ft
3 vagy több fő esetén (összesen) 8 100 Ft
A B2 szint a középfokú nyelvvizsgát jelöli. Ebbe a kategóriába tartozik mindenki, aki középfokú nyelvvizsgának illetve az azzal egyenértékű emelt szintű nyelvi érettséginek megfelelő szintű képzésben részesül.

B2 szint felett / szaknyelv esetén
(60 perc)

1 fő esetén 6 000 Ft
2 fő esetén (összesen) 7 500 Ft
3 vagy több fő esetén (összesen) 9 000 Ft


A fent megjelölt óradíjak számlás árak és visszavonásig érvényesek.
A számlát elektronikus úton juttatom el hozzád az utalást követően.

Kedvezményes előfizetési lehetőség

Előre kifizetett "bérlet"

4 alkalom esetén 5% kedvezmény
8 alkalom esetén 10% kedvezmény


Tudnivalók, feltételek

• A fent látható óradíjak a felkészülésedhez szükséges, általam biztosított tananyagokat, valamint az opcionálisan igénybe vehető távsegítséget is tartalmazzák.
• Amíg a diákom vagy, a nyelvoktató portálom bármely fizetős termékét ingyen használhatod, valamint online nyelvi segítséget is kérhetsz tőlem bármikor.
• A foglalkozásokat elsősorban Skype-on, Facebook Messenger-en vagy Discord-on keresztül tartom, de igény szerint más online csatornán keresztül vagy akár telefonon is meg tudom tartani. (Az utóbbi esetben neked kell felhívnod engem.)
• 45, 60, 75 vagy 90 perces foglalkozást is tartok igény szerint. Az óradíj arányosan alakul a 60 perces árhoz képest.
• Az órákat banki utalás formájában tudod kifizetni.
• Az egyesével fizetett foglalkozásokat nem szükséges előre kifizetni. Az utólagos fizetés határideje 3 munkanap vagy a legközelebbi óránk (amelyik hamarabb van).
• Az első tanórát is ki kell fizetni, de ha szeretnéd, egy kb. 30 perces online foglalkozás keretében élőszóban is meg tudjuk beszélni a közös munkánk sarkalatos pontjait. Ez az online beszélgetés ingyenes, és többnyire egy szóbeli szintfelmérés is belefér.
• Ha nem teljesen nulláról kezdünk, akkor a közös munka megkezdése előtt online fel tudjuk mérni az aktuális írásbeli tudásszintedet.