Fizess elő az összes termékünkre együtt, 81% kedvezménnyel!

Az év végéig (2020. dec. 31-ig) igen jelentős, több mint 80 százalékos kedvezménnyel tudod megvásárolni az összes online termékünket egyszerre, mindössze 10 000 forintért, ami 2-3 magán angolóra ára manapság. Az ajánlat minden termékünket magában foglalja, örökös és korlátlan licencet jelent, ráadásul a vásárlástól kezdődően egészen a 2021. év végéig online segítségnyújtás is jár hozzá ajándékba.

Ezeket a termékeinket kapod meg a csomagban:


összes leckecsomag
eredeti ár: 21 000 Ft

összes lecke
eredeti ár: 10 000 Ft

összes tesztkérdés
eredeti ár: 10 000 Ft

összes szócikk
eredeti ár: ingyenes
+

akár 14 hónapon keresztül
eredeti ár: 12 000 Ft

Mit tartalmaz az előfizetés?

örökös és korlátlan hozzáférés minden online termékünkhöz (Középfokú tesztbank, Tesztbank szókincs, Állásinterjú tréning és Privát online tanfolyam)
hozzáférés a termékeink jövőbeli fejlesztéseihez és új anyagaihoz
online nyelvi segítség az év hátralevő részére és az egész 2021. évre
• jelenleg több mint 700 lecke, közel 10 ezer tesztkérdésnyi gyakorlat, több mint 16 ezer szócikk, valamint összesen több mint 13 ezer angol példamondat (a gyakorlatok tesztkérdései megoldással, fordítással és angol hanggal értendők, illetve minden angol mondat és szócikk rendelkezik magyar fordítással és angol hanggal)

További feltételek

• Részletfizetési lehetőség

▼ részletek

• 120 napos pénzvisszafizetési garancia

▼ részletek

• Licencmegosztási lehetőség

▼ részletek
• A pénzvisszafizetési garancia és a licencmegosztás lehetősége csak a teljes összegű (10 ezer forintos) előfizetés esetében él.

Miért érdemes előfizetni rá?

• Ekkora mennyiségű gyakorlási illetve tanulási lehetőséget ilyen kedvező áron egy konkurensünk sem kínál. (A csomagban foglalt gyakorló anyagaink összesen legalább 500 órányi folyamatos gyakorlási lehetőséget biztosítanak.)
• Az így előfizethető tananyagaink a teljesen kezdő szinttől a B2 (középfokú) nyelvvizsga szintjéig terjednek. (Sőt, a szókincs egy része C1 szintű, azaz felsőfokú.)
• Gyakorlatilag egy több száz órányi nyelviskolai tanfolyamnak megfelelő tananyag-csomagot kínálunk neked, ám egy ilyen tanfolyam árának szűk töredékéért.
• A teljes csomag az online segítséggel együtt kevesebbe kerül most ezen akciónk keretében, mint amennyibe csak maga az online segítség kerülne egy évre. Az online segítség folyamatos és korlátlan nyelvtanári segítséget jelent a teljes 2021. évre.
• 2021. január 1-től drágulni fognak a termékeink és szolgáltatásaink, tehát érdemes még idén "bevásárolni", különösen ekkora kedvezménnyel.