Szeretnél biztosra menni?

Ha szeretnéd alaposabban tesztelni valamelyik termékünket, mielőtt hosszabb időtávú vagy örökös licencet vásárolnál hozzá, fizess elő rá egyetlen hónapra próbaképpen, és bizonyosodj meg róla, hogy érdemes megvásárolnod!
A 31 napos próbaidő alatt az előfizetett termék minden funkcióját korlátozások nélkül el fogod érni, tehát lesz időd és lehetőséged alaposan kitapasztalni a kiválasztott termék és az egész nyelvoktató rendszerünk működését.

Nincs kockázat

Ha nem tetszik az előfizetett termék, akkor 15 napon belül másik termékre válthatsz, és ha azzal sem vagy elégedett, akkor egy online óra keretében "letanulhatod" a befizetett összeget, tehát semmiképpen nem fog kárba veszni a pénzed.
Az alábbi online termékeinkhez választható ez az 1 hónapos próba előfizetés:
Privát online tanfolyam
Középfokú tesztbank
Állásinterjú tréning

Részletes feltételek

• Mindössze 2000 forintért egy egész hónapon át (egész pontosan 31 naptári napon keresztül) korlátlanul használhatod az általad kiválasztott termékünket. (A Privát online tanfolyam nevű termékünk esetében a havi előfizetés esetén 100 kreditből tudsz magadnak online leckéket vásárolni a rendszeren belül, tehát ott nem érsz el minden tananyagot, de a rendszer minden funkciója a rendelkezésedre fog állni.)
• Az egy hónapos próbaidőszak alatt kiemelten a rendelkezésedre állunk online, hogy segítsük termékünk használatának elsajátítását.
• Ha a kiválasztott termékünk nem nyeri el a tetszésedet, és ezt a vásárlást követően 15 napon belül jelzed felénk, akkor másik termékre válthatsz, illetve az előfizetésed összegét egy 30 perces online (Skype, Messenger vagy Discord) angolóra formájában tudod letanulni. (A váltás nem befolyásolja a 31 napos határidőt. Az online órára nem muszáj a 31 napos határidőn belül időpontot egyeztetni.)
• Ha elégedett vagy a kipróbált termékkel, és normál (3, 6 vagy 12 hónapos illetve örökös) licencet vásárolsz hozzá a próba hónapot követően bármikor, akkor a már korábban kifizetett 2000 forintot teljes egészében beszámítjuk az újonnan vásárolt licenc árába (azaz 2000 forinttal olcsóbban tudod megvásárolni a licencet).