Belépés az oldalra

• • •

Betekintés

Már 2000 Ft-tól előfizethető!
Árlista Csomagok

Rövid ismertető

Ezen új szolgáltatásunk segítségével ötvözheted az önálló tanulás és a magán-nyelvórák előnyeit, ugyanis személyre szabottan állítunk össze számodra tananyagokat (online rendszerünkből és más forrásokból egyaránt), a tanulmányaidat pedig egy nyelvtanár felügyeli, akivel folyamatos online kapcsolatban állsz a tanfolyamod ideje alatt.

online tanulás, de tanár felügyeli

Különféle adott témakörökben (lásd előfizetési csomagok) kínálunk képzéseket, illetve bármilyen a te konkrét igényeidnek megfelelő, kifejezetten rád szabott anyagot is össze tudunk állítani a számodra. Ilyen szintű rugalmasságot más tanfolyami formában nem találsz.

rugalmas és személyre szabott

Erre a képzésünkre egyedi árajánlat alapján tudsz előfizetni, amelyet a tudásszinted és az igényeid pontos felmérését követően készítünk el számodra. Biztos lehetsz azonban abban, hogy kedvezőbb ajánlatot fogsz kapni, mint amit egy nyelviskolától kapnál egy egyéni tanfolyamra.

Ha szeretnél ebben a formában tanulni velünk vagy kipróbálni ezt a termékünket kötelezettségektől mentesen, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a láblécben található elérhetőségeink valamelyikén!