Vásárolj örökös és korlátlan licencet 60% kedvezménnyel!

2018. augusztus 31-ig 60%-os kedvezménnyel, mindössze 1 990 Ft-ért tudsz előfizetni Középfokú tesztbank nevű termékünkre.


Ismertető Kipróbálom!

• • •

Előfizetés banki utalással illetve banki (OTP) befizetéssel

Ha banki utalással vagy befizetéssel szeretnél előfizetni termékünkre, írj nekünk az info@angolozz.hu e-mail címre egy levelet, amely az alábbi adataidat tartalmazza:

teljes név
számlázási cím
e-mail cím (amellyel ingyenesen regisztráltál, illetve amivel regisztrálni szeretnél)
termék neve ("Középfokú tesztbank")
előfizetés típusa ("örökös licenc")

Válaszlevelünkben megkapod a banki utaláshoz illetve befizetéshez szükséges adatokat. (Személyesen valamely OTP bankfiókban tudsz befizetni a számlánkra.)

A felhasználói fiókodat - illetve a rendszer korlátozásoktól mentes elérhetőségét - az előfizetési díj beérkezését követően hétköznapokon 24 órán belül aktiváljuk, amelyről e-mail-ben értesítünk az általad megadott e-mail címen.

A számlát az előfizetésedet követően elektronikus vagy postai úton juttatjuk el hozzád.

• • •

Előfizetés a PayPal rendszerén keresztül

A Buy Now gomb megnyomásával azonnal, online tudsz előfizetni termékünkre. (Ehhez szükséged van egy PayPal fiókra, amelyet akár most rögtön is létre tudsz hozni, ha van bankkártyád.)

Tesztbank örökös licenc
60% kedvezménnyel

1 990 Ft


PayPal-es fizetés esetén a licenc illetve a felhasználói fiók nem aktiválódik azonnal automatikusan. A sikeres fizetést követően értesítést kapunk a vásárlásról, és általában néhány órán belül megtörténik a licenc illetve a fiók aktiválása, amelyről értesítést is küldünk.